Document elaborat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya amb la col·laboració de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i amb el suport de l’Associació Celíacs de Catalunya i d'Immunitas Vera (Associació Catalana d’Al·lèrgies Alimentàries).
Aquest document forma part del PAAS en el marc PINSAP.
Les reunions de treball, les jornades i els congressos poden convertir-se en una oportunitat per fer salut i ser conseqüents amb aquests missatges, també a l’entorn de treball. Les pauses actives són formes fàcils d’evitar llargues estones d’inactivitat física. Els àpats quan segueixen un patró d’alimentació mediterrània i saludable, frugal, amb aliments estacionals i de proximitat, són més apetitosos i ajuden a treballar millor.
En el document trobareu un seguit de recomanacions per facilitar àpats i entorns més saludables, així com la previsió de situacions especials, sigui en relació a l’alimentació (celiaquia, determinades al·lèrgies o opcions sense productes d’origen animal) o en relació a l’accessibilitat en l’entorn de reunions, jornades i congressos.
Newsletter: EspaiS@lut
Newsletter number: #59 - Febrer 2017
Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea de Comerç, Consum i Salut Pública
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
Tel. 934 022 468
https://www.diba.cat/salutpublica/
ssp.espaisalut@diba.cat