Presentació de la gran final de la V edició dels Premis Gastronòmics Josep Lladonosa 2025

Presentació de la gran final de la V edició dels Premis Lladonosa, que tindrà lloc el 21 de maig al Palau de Pedralbes. Des de 2021 els Premis Lladonosa trien els millors estudiants de cuina i sala de tot Catalunya —i des d’aquest any també d’Andorra— en un format de concurs presencial, amb una selecció prèvia amb dues semifinals i un Premi Social (ja celebrats), una jornada de formació i l’esmentada final.
La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Turisme, dona suport als Premis Lladonosa per tal de posar en valor l’enogastronomia de les comarques de Barcelona, la Xarxa de Productes de la Terra, i de reforçar el compromís amb el teixit empresarial vinculat als productes locals i de qualitat, així com amb la professionalitat del sector de la restauració. Aquesta acció s’emmarca en la celebració de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia.
En la presentació intervindran:
- Joan Gòdia. Director general d'Empreses Agroalimentàries. Generalitat de Catalunya.
- Josep Lladonosa. President dels Premis.
- Soledad Bravo. Gerent de Turisme de la Diputació de Barcelona
- Juan S. Rodríguez Moranta. Direcció Premis Lladonosa.
- Pep Moreno. Cuiner. Estrella Michelin Deliranto Salou
- Jordi Castany. Brand ambassador de Royal Bliss.
Durant la presentació es projectaran dos audiovisuals sobre la recepta d'un plat i un còctel inspirats en la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona, i després de la presentació es podran degustar les creacions.