Cuina sense pares. Recurs web que posa a disposició nombroses receptes i consells nutricionals per tal d'apropar l'alimentació saludable a joves i adolescents. Es tracta d'un projecte de la Diputació de Barcelona.
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (ACCA). L'ACCA és una organització científica multidisciplinària centrada en la promoció del coneixement en l'àmbit de les ciències de l'alimentació, des de la nutrició fins a la seguretat alimentària.
Estratègia NAOS. Estratègia de Nutrició, Activitat física i prevenció de l'Obesitat infantil (NAOS) impulsada des del Govern a través del Ministeri de Sanitat i Consum l'any 2005. Inclou l'Observatori de la Nutrició, que analitza periòdicament la prevalença d'obesitat en la població espanyola.
Nutrimèdia. Projecte impulsat per la Universitat Pompeu Fabra, que pretén posar a disposició del públic informació veraç sobre alimentació i nutrició. El seu objectiu és analitzar l'evidència científica disponible que hi ha darrera de mites i notícies relatives al món de l'alimentació i la salut.
Base de Datos Española de Composición de Alimentos. Xarxa de centres d'investigació públics, administració i institucions privades que tenen l'objectiu comú de desenvolupar i mantenir la Base de Dades Espanyola de composició d'aliments.
Consell Europeu d'Informació sobre l'Alimentació (EUFIC). Associació sense ànim de lucre que vol proporcionar informació de qualitat contrastada i basada en la ciència sobre nutrició, estils de vida saludables i seguretat alimentària.
Aquest portal web únicament utilitza galetes pròpies amb finalitat tècnica, no recapta ni cedeix dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement. No obstant això, conté enllaços a llocs web de tercers amb polítiques de privacitat alienes a la de la Diputació de Barcelona que vostè podrà decidir si accepta o no quan accedeixi a ells. Consulteu la nostra política de privacitat