Congrés que es celebrarà del 17 al 19 d'octubre a Barcelona, sota el lema "Junts, aliments amb garantia".
Aquest congrés és el principal esdeveniment a nivell internacional pel que fa a la seguretat alimentària i a l'autocontrol en la cadena alimentària. Està adreçat a les empreses del sector, a les administracions públiques, als centres d'investigació i a la ciutadania que com a consumidors són el darrer esglaó de la cadena alimentària.
La Diputació de Barcelona enguany participa de forma activa amb tres comunicacions, una oral, titulada Guia per a l'aplicació dels autocontrols als establiments minoristes d'alimentació que tindrà lloc el 19 d'octubre a les 9 hores del matí a l'Auditori; i dos pòsters, titulats La gestión compartida del riesgo en los establecimientos alimentarios minoristas i La clasificación, una herramienta en la gestión del riesgo, que es defensaran el 18 d'octubre a les 15 hores.
Per a més informació.
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat