Es presentarà el proper 21 de setembre a les 11 hores a la Biblioteca Central de Castelldefels.
Aquesta guia és fruït de la col·laboració d'un grup de tècnics dels ajuntaments de Castelldefels, de Gavà, de Sant Boi, de Viladecans, de l'Equip Territorial de Salut Pública (ETSP) Barcelonès Sud i Baix Llobregat Delta Litoral de l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i ha estat coordinada per personal de la Unitat de Seguretat Alimentària del Servei de Salut Pública de la Diputació de Barcelona.
L'objectiu de la guia és facilitar la implementació dels autocontrols als establiments alimentaris minoristes i de restauració, amb la finalitat de garantir la seguretat dels aliments que s'hi produeixen, s'hi elaboren, s'hi serveixen i/o s'hi venen, i amb l'interès que sigui senzilla i pràctica per al personal que treballa en aquests establiments.
Valorem la vostra privacitat
Servei de Salut Pública
Àrea d'Atenció a les Persones
Passeig de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
Edifici Serradell Trabal, Planta 2
08035 Barcelona
T. 934 022 468
http://www.diba.cat/web/salutpublica/default
ssp.espaisalut@diba.cat