Cuina sense pares. Recurs web que posa a disposició nombroses receptes i consells nutricionals per tal d'apropar l'alimentació saludable a joves i adolescents. Es tracta d'un projecte de la Diputació de Barcelona.
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (ACCA). L'ACCA és una organització científica multidisciplinària centrada en la promoció del coneixement en l'àmbit de les ciències de l'alimentació, des de la nutrició fins a la seguretat alimentària.
Estratègia NAOS. Estratègia de Nutrició, Activitat física i prevenció de l'Obesitat infantil (NAOS) impulsada des del Govern a través del Ministeri de Sanitat i Consum l'any 2005. Inclou l'Observatori de la Nutrició, que analitza periòdicament la prevalença d'obesitat en la població espanyola.
Nutrimèdia. Projecte impulsat per la Universitat Pompeu Fabra, que pretén posar a disposició del públic informació veraç sobre alimentació i nutrició. El seu objectiu és analitzar l'evidència científica disponible que hi ha darrera de mites i notícies relatives al món de l'alimentació i la salut.
Base de Datos Española de Composición de Alimentos. Xarxa de centres d'investigació públics, administració i institucions privades que tenen l'objectiu comú de desenvolupar i mantenir la Base de Dades Espanyola de composició d'aliments.
Consell Europeu d'Informació sobre l'Alimentació (EUFIC). Associació sense ànim de lucre que vol proporcionar informació de qualitat contrastada i basada en la ciència sobre nutrició, estils de vida saludables i seguretat alimentària.
Este portal web únicamente utiliza cookies propias con finalidad técnica, no recaba ni cede datos de carácter personal de los usuarios sin su conocimiento. Sin embargo, contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas a la de la Diputación de Barcelona que usted podrá decidir si acepta o no cuando acceda a ellos. Consulte la Política de privacidad