Cuina sense pares. Recurs web que posa a disposició nombroses receptes i consells nutricionals per tal d'apropar l'alimentació saludable a joves i adolescents. Es tracta d'un projecte de la Diputació de Barcelona.
Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (ACCA). L'ACCA és una organització científica multidisciplinària centrada en la promoció del coneixement en l'àmbit de les ciències de l'alimentació, des de la nutrició fins a la seguretat alimentària.
Estratègia NAOS. Estratègia de Nutrició, Activitat física i prevenció de l'Obesitat infantil (NAOS) impulsada des del Govern a través del Ministeri de Sanitat i Consum l'any 2005. Inclou l'Observatori de la Nutrició, que analitza periòdicament la prevalença d'obesitat en la població espanyola.
Nutrimèdia. Projecte impulsat per la Universitat Pompeu Fabra, que pretén posar a disposició del públic informació veraç sobre alimentació i nutrició. El seu objectiu és analitzar l'evidència científica disponible que hi ha darrera de mites i notícies relatives al món de l'alimentació i la salut.
Base de Datos Española de Composición de Alimentos. Xarxa de centres d'investigació públics, administració i institucions privades que tenen l'objectiu comú de desenvolupar i mantenir la Base de Dades Espanyola de composició d'aliments.
Consell Europeu d'Informació sobre l'Alimentació (EUFIC). Associació sense ànim de lucre que vol proporcionar informació de qualitat contrastada i basada en la ciència sobre nutrició, estils de vida saludables i seguretat alimentària.
This website only uses its own cookies for technical purposes, it does not collect or transfer personal data from users without their knowledge. However, it contains links to third-party websites with privacy policies that are different from those of the Barcelona Provincial Council, which you can decide whether to accept or not when accessing them. Visit our Privacy Policy